Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În Turcia Armata a preluat controlul asupra statului

© AFP 2022 / BULENT KILICTurkish security officer stands on guard on the side of the road on July 15, 2016 in Istanbul, during a security shutdown of the Bosphorus Bridge.
Turkish security officer stands on guard on the side of the road on July 15, 2016 in Istanbul, during a security shutdown of the Bosphorus Bridge. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ria Novosti anunță că, potrivit unor surse guvernamentale, ceea ce se întâmplă în această țară ar fi o tentativă a forțelor de ordine, adică a Armatei, de a prelua puterea în stat.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Postul de Televiziune de Stat din Turcia, care a fost declarat ocupat de forțele insurgente, a anunțat că Forțele Militare ale Turciei au preluat puterea în stat. 

Informația este confuză. Potrivit unor surse media internaționale, Armata Turcă a anunțat într-un comunicat de presă, citit la Televiziune, că a preluat puterea ”din motive democratice”. 

Liderii Armatei afirmă că au preluat puterea și că toate drepturile omului vor fi respectate. Potrivit unor martori independenți, pe străzile din Istanbul se văd mergând tancuri.

Fluxul de știri
0