Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Văduva lui Dan Condrea reacţionează la acuzaţiile de torturare a fiicei (VIDEO)

© www.facebook.com/uliana.ochinciucUliana Ochinciuc
Uliana Ochinciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Uliana Ochinciuc răspunde la acuzaţia că ar fi bătut-o pe fiica lui Condrea, într-un interviu pentru România TV.

CHIŞINĂU, 14 iul — Sputnik. După înregistrarea video cu fiica patronului Hexi Pharma, în care fetiţa a făcut dezvăluiri despre bătăi şi alte tratamente rele din partea Ulianei Ochinciuc şi a soţului ei decedat, Dan Condrea, văduva a vorbit într-un interviu pentru România TV.

Ea a declarat că nu a aplicat niciodată violenţă faţă de fiica lui Condrea, ci dimpotrivă, ei purtau dragoste pentru copii.

"Mă certau, mă băteau că ziceau ca să am motiv să plâng. Mă băteau pe picioruşe, pe faţă şi în cap", spunea fetiţa lui Condrea.

"Eu în primul rând sunt medic, sunt împotriva violenţei, nu cred că disciplinarea se face prin forţă, tu ai putere el nu. Nici pe departe nu este adevărat. Nu am bătut copiii, nu i-am disciplinat prin forţă, prin violenţă, acelaşi lucru îl făcea şi soţul meu. Dan îşi iubea foarte mult copiii, avea grijă de ei, nu exista niciun weekend să nu mergem undeva", a declarat Uliana Ochinciuc pentru sursa citată.

Văduva lui Dan Condrea a mai precizat că nu este surprinsă de declaraţiile fetiţei, întrucât crede că involuntar, mama sa biologică i-ar fi indus aceste gânduri.

„Nu a fost o surpriză pentru mine. Magda, de fiecare dată când venea de la mama ei, spunea că are o obsesie cu toate vânătăile, o interoghează, dacă o bat eu, tatăl. Am informaţii din interior că şi acum se întâmplă asta, non stop îi repetă: Nu-i aşa că tati şi Uliana te băteau?", a declarat, la România TV, Uliana Ochinciuc.

Totodată, Uliana a precizat că "există mame cu o anumită conformaţie psihiatrică, care influenţează copilul foarte mult, inclusiv să spună minciuni".

Ea a menţionat că nu poate să o judece pentru că este şi ea mamă şi o înţelege că acel copil vrea să rămână lângă ea.

Fluxul de știri
0