Anișoara Loghin, despre „silueta lui Dorin" și de ce nu iau dejunul împreună

© Anișoara Loghin/FacebookDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Soția primarului de Chișinău, Anișoara Loghin, a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unui interviu la un post TV privat.

CHIȘINĂU, 13 iul — Sputnik. Jurnalista Anișoara Loghin, soția edilului Capitalei, a vorbit în cadrul unui interviu pentru acasatv.md despre îngrijorările pe care le are față de sănătatea lui Dorin Chirtoacă, încercările de răbdare la care trebuie să facă față și timpul puțin pe care îl petrec cei doi împreună.

Primarul Chișinăului ar fi rugat-o pe jurnalistă să fie înțelegătoare, întrucât va lipsi mult de acasă.

„Dorin m-a rugat să fiu extrem de înțelegătoare pentru că va lipsi foarte mult după nuntă. Eu încerc să fiu așa. Pentru el asta cel mai mult contează, înțelegerea…", a spus Anișoara Loghin.

Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin, despre numele de familie de după nuntă și nașterea unui copil

Ea a mai precizat că cei doi practic nu iau masa împreună și, din cauza regimului alimentar nesănătos a soțului său, este îngrijorată de silueta acestuia.

„Am uitat când ultima dată am reușit să luăm dejunul împreună. Cina poate fi o masă pe apucate la miezul nopții. Asta e rău pentru silueta lui Dorin", a mai spus invitata emisiunii.

Referitor la planurile de mai departe, soția lui Dorin Chirtoacă a mai spus că și-ar dori un copil și doar atunci va ști ce va face ulterior.

"Cred că e timpul să mă dedic familiei. Eu mi-aș dori să avem un copil și, cred, în acel moment, voi ști și mai departe ce vreau," a spus Anișoara.

Fluxul de știri
0