Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Amendarea Codului Audiovizualului țintește alegerile prezidențiale

© Sputnik / Rodion ProcaIurie Roșca
Iurie Roșca - Sputnik Moldova
Abonare
Interzicerea retransmisiunii programelor informative rusești de către televiziunile din Republica Moldova urmărește periclitarea campaniei electorale a candidaților de stânga, cu viziuni proestice, în alegerile prezidențiale din toamnă.
Amendarea Codului Audiovizualului țintește alegerile prezidențiale

Problema retransmiterii programelor informaționale rusești a fost discutată nu o singură data în ultimii zice 20 de ani. Cine și de ce și-a dorit ca acest subiect să apără iar în vizorul public? De ce autoritățile moldovenești se apără de propaganda rusească, dar nu și de cea americană? Există, cu adevărat, pericolul intoxicării opiniei publice moldovenești de către televiziunile din Federația Rusă sau acest pericol este, mai degrabă, unul imaginar, exagerat și în spatele acestor modificări s-ar ascunde alte interese cum ar fi întinderea unei curse candidaților la fotoliul de președinte, care militează pentru relații mai bune cu Federația Rusă? Răspunsurile la aceste întrebări le puteți afla din interviul realizat în studioul radio Sputnik Moldova cu jurnalistul și politicianul Iurie Roșca.

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0