Zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina lui Băsescu

© Flickr / Franco BoulyFacebook
Facebook - Sputnik Moldova
Abonare
Imediat după aflarea tristei vești, zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe pagina de Facebook a actorului Băsescu, transmite publika.md.

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. Prietenii lui Dale Băsescu, actor american de origine română, au anunțat despre moartea acestuia, la vârsta de 60 de ani, în timp ce înota într-o piscină.

Imediat după aflarea tristei vești, zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe pagina de Facebook a actorului Băsescu, transmite publika.md, cu referire la Adevărul.

Dale Băsescu s-a născut la New York pe 25 mai 1956 din părinți români, iar când avea 3 ani familia sa s-a mutat cu traiul în Colorado.

„După colegiu, s-a mutat la Los Angeles, unde a început să ia cursuri de actorie", precizează sursa.

S-a declarat încântat că e „tizul" lui Traian Băsescu, la vremea președinției politicianului român, aflând că are același nume cu fostul președinte al României.

© www.fb.com/DaleBasescuDale Băsescu
Dale Băsescu - Sputnik Moldova
Dale Băsescu

Dale Băsescu a fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

Fluxul de știri
0