Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă la volan – un adevărat pericol public (video)

© protv.mdDorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Se pare că primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, își dorește să devină tot mai antipatic. Chiar dacă deja s-a mobilizat un grup de persoane, care reprezintă mai multe ONG-uri, pentru a-i organiza un referendum de revocare din funcție, edilul calcă prin străchini și nu se străduie deloc să-și lustruiască imaginea.

CHIȘINĂU, 12 iul – Sputnik. Recent mașina primarului general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, de model Toyota Camry, cu numerele de înmatriculare C LI 162, a fost surprinsă de o camera video în momentul în care a ieșit la depășire exact pe o trecere de pietoni, unde sunt amplasate și limitatoare de viteză. Mai mult, edilul a ieșit chiar pe contrasens.

Nu este pentru prima dată când primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este filmat cum încalcă regulile de circulație în trafic. Ultimul incident s-a produs în seara zilei de 11 iulie.

Imaginile au fost surprinse pe strada Sprâncenoaia, cartierul Telecentru.

Fluxul de știri
0