Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ghimpu şi-a arătat degetul delegaţiei OSCE

Лидер Либеральной партии Молдовы Михай Гимпу на встрече с экспертами ОБСЕ
Лидер Либеральной партии Молдовы Михай Гимпу на встрече с экспертами ОБСЕ - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PL Mihai Ghimpu s-a rănit la degetul arătător de la mâna dreaptă în timpul unei partide de pescuit care a avut loc la finele săptămânii trecute.

CHIŞINĂU, 12 iul – Sputnik. Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi-a arătat degetul rănit delegaţiei Biroului OSCE pentru Instituţii Democratice şi drepturile omului (ODIHR), care se află în vizită la Chişinău cu scopul de a evalua pregătirile pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie.

Mihai Ghimpu s-a rănit la degetul arătător de la mâna dreaptă în timpul unei partide de pescuit care a avut loc la finele săptămânii trecute.

Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mihai Ghimpu a fost rănit

Se pare că rana este adâncă, deoarece la trei zile de la incident Mihai Ghimpu mai umblă cu degetul bandajat şi uns cu verde de briliant. 

Liberalul a fost nevoit să se prezinte în faţa delegaţiei Biroului OSCE/ ODIHR cu degetul pansat. Nu este clar dacă este o coincidenţă sau nu, dar la întrevedere Ghimpu şi-a asortat tricoul cu bandajul de la mână. Cămaşa albă în dungi verzui venea perfect la tifonul alb cu nuanţe de verde de briliant de pe degetul principalului liberal al ţării. 

Ghimpu apare în ultima imagine postată pe pagina sa de socializare cu degetul arătător bandajat şi tratat cu verde de briliant. Acesta publică mai multe fotografii de la pescuit în care apare cu un carp de toată frumuseţea de 6 kilograme, dar şi cu degetul arătător de la mâna dreaptă bandajat. 

Din imaginea postată la finele săptămânii trecute este clar că liderul PL s-a rănit chiar în timpul pescuitului, deoarece în locul unde el prindea peşte, pe jos este vărsat verde de briliant.


Fluxul de știri
0