Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

GROAZNIC! Două persoane au murit, iar alte zece au fost rănite

© dse.mdaccident ungheni
accident ungheni - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident grav a luat viața a două persoane, iar alte zece au ajuns în stare gravă la spitalul raional din Ungheni, trei dintre acestea se află în secția de reanimare.

CHIŞINĂU, 11 iul – Sputnik. Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la ieșirea din satul Cornești, spre satul Teșcureni, raionul Ungheni. Un camion de model GAZ-53 care transporta persoane s-a răsturnat. La fața locului au ajuns două echipe de salvatori, care au scos persoanele blocate între fiare.

În caroseria camionului de model GAZ-53 se aflau 18 persoane. Acestea stăteau așezate pe scaune montate de șofer. La intrarea în satul Teșcureni 3 persoane au coborât.  Ulterior șoferul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, și-a continuat deplasarea, dar a pierdut controlul volanului și camionul a derapat de pe șosea.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Urmează ca oamenii legii să stabilească circumstanțele și cauza accidentului. 

Fluxul de știri
0