News Alert: consulul onorific al României în El Salvador a fost asasinat

Andrzej Duda: Pro-EU Politics Is A Dud
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Consulul general onorific al României la San Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost asasinat duminică în locuința sa, anunță purtătorul de cuvânt al procuraturii din El Salvador.

BUCUREȘTI, 11 iulie — Sputnik. Potrivit poliției locale diplomatul a fost găsit mort în locuința sa după ce în prealabil a fost legat și "avea un căluș în gură". Deocamdată nu se cunosc motivele care au dus la asasinarea sa însă autoritățile nu exclud o implicare a unor grupări criminale locale, scrie Agerpres.

Diplomatul Ricardo Emanuel Salume Barake era cetăţean salvadorian și singurul reprezentant diplomatic al României în San Salvador. Știrea a fost confirmată și de Ambasada României din Mexic.

R. E. Salume Barake este al doilea diplomat asasinat în El Salvador în acest an după ce pe 26 mai, Carlos Armando Lemus, consul onorific al Panama, a fost găsit fără viaţă în maşina sa, precizează Gândul

El Salvador este statul cu cel mai ridicat grad al violenţei, între 1 ianuarie şi 13 iunie 2016 pierzându-şi viaţa peste 2.000 de persoane.

Fluxul de știri
0