Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţiştii din Ungheni au rămas şocaţi de ceea ce au găsit în casa unui bărbat

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
În urma unor percheziții autorizate la domiciliul unui bărbat din raionul Ungheni, oameni legii au găsit droguri, blănuri de căprioară şi muniţii păstrate ilegal.

CHIŞINĂU, 11 iul – Sputnik. Un bărbat de 46 de ani, domiciliat în satul Elizavetovca, Ungheni, suspectat de oamenii legii de păstrarea ilegală a munițiilor, braconaj și circulaţie ilegală a substanţelor narcotice.

Polițiștii din Ungheni au efectuat percheziții autorizate la domiciliul bărbatului şi au depistat și ridicat 152 cartușe de calibru diferit, un semnalizator militar, un detonator de grenadă cu inel, deținute ilegal. Muniţiile au fost expediate pentru efectuarea expertizei balistice. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care deținătorul a ajuns în posesia acestora.

În cadrul aceleiaşi percheziţii au fost depistate trei ghivece în care erau cultivate 11 plante de canabis. Acasă la suspect au fost găsite și cinci blănuri de căprioară, prelucrate, provenienţa cărora urmează a fi stabilită.

Dacă vinovăția suspectului va fi dovedită, acesta riscă o amendă în mărime de la 6 mii la 12 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Fluxul de știri
0