Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tom Hanks, la 60 de ani. Secretul carierei celui mai de succes actor

© mygoodplanet.comActorul Tom Hanks/Thomas Jeffery
Actorul Tom Hanks/Thomas Jeffery - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul Thomas Jeffrey ("Tom" Hanks) este recunoscut drept cel mai de succes la ora actuală. Deţine două premii Oscar şi se bucură de renume internaţional. Dar cum a ajuns el la un succes atât de mare?

CHIŞINĂU, 9 iul – Sputnik. Tom Hanks s-a născut la 9 iulie 1956. Despre dânsul se spune că este omul care a reuşit să demonstreze că în spatele unei înfăţişări simple şi a unui comportament neîndemânatic se ascunde un mare caracter. Tocmai despre caracterul său perseverent se spune că este cheia succesului la care visează cei mai mulţi.

Tom nu a avut parte de o copilărie într-o familie fericită. Părinţii săi au divorţat pe când el era încă foarte mic. Dar asta, notează Deutsche Welle, nu l-a transformat într-un copil ratat.

Mai târziu, în culmea carierei sale, Tom afirma: „am înţeles multe despre ceea ce poate face singurătatea din om şi am conştientizat că a avea soţie şi patru copii este cu adevărat o fericire foarte mare”.

El a început să practice actoria încă din adolescenţă. Primii paşi i-a făcut atunci când s-a înscris într-un cerc dramaturgic la şcoală. Felul său de a fi perseverent l-a ajutat să joace cu succes cele mai diverse roluri.

Tom Hanks a jucat o perioadă lungă roluri în filme de comedie. Însă mai târziu şi-a demonstrat pe deplin talentul jucând roluri principale în o serie de filme extrem de serioase, cunoscute în toată lumea, care l-au făcut celebru.

 

Fluxul de știri
0