Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini video de la nunta Xeniei Deli. Dansul mirilor

© Xenia Deli/FacebookXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Tinerii însurăței au dansat împreună cu nuntașii în ritmuri orientale. În dansul moldovencei Xenia Deli au fost observate și mișcări specifice horei naționale.

CHIȘINĂU, 7 iulie — Sputnik. Modelul Xenia Deli a publicat în Instagram o înregistrare video de la nuntă, în care dansează împreună cu alesul său, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un om de afaceri egiptean, în vârstă de 62 de ani, președinte al grupului Admiral.

Tinerii însurăței au dansat împreună cu nuntașii în ritmuri orientale. Totodată, în dansului moldovencei Xenia Deli au fost observate și mișcări specifice horei naționale.

Видео опубликовано Xenia Deli (@xeniaprivate.1) Июл 6 2016 в 12:13 PDT

Pentru cununie, Deli a ales o rochie de mireasă creată de designul libanez Zuhair Murad. Anume după îmbrăcămintea acestui creator stau la coadă luni în șir cele mai importante staruri ale industriei muzicale și cinematografice de la Hollywood. Rochiile de mireasă ale lui Zuhair Murad ajung la un preț de zeci de mii de dolari.

XO! With my gorgeous Bridesmaids. Photo by @gavinoneillphoto 📸

Фото опубликовано Xenia Deli (@xeniaprivate.1) Июн 18 2016 в 11:10 PDT

Moldoveanca a ales o rochie albă dantelată și pantofi marca Jimmy Choo. Buchetul miresei a fost alcătuit din crini.

A big thanks to my friends @andreyloos 💄 & @gavinoneillphoto 📸

Фото опубликовано Xenia Deli (@xeniaprivate.1) Июл 5 2016 в 5:53 PDT

Nunta fotomodelului originar din Republica Moldova și a magnatului egiptean a avut loc la 4 iunie pe insula Santorini (Grecia), în satul Pirgos, la ferma Santo Wines. Locul ceremoniei a fost ales de mireasă. La festivitate au fost invitate 150 de persoane, care au fost cazate în cele mai luxoase hoteluri. Potrivit presei, costul total al distracției s-a ridicat la suma de circa un milion de euro.

🦄🦄🦄 @ineska8la @gavinoneillphoto

Фото опубликовано Xenia Deli (@xeniaprivate.1) Июл 5 2016 в 1:43 PDT

Fluxul de știri
0