Dezvăluiri: din cauza căror femei a fost părăsit de iubită Mihai Trăistariu

Abonare
Mihai Trăistariu a povestit miercuri la Antena Star despre legăturile sale amoroase, mărturisind că, de fiecare dată când a încheiat o relație, s-a aflat în postura de părăsit.

BUCUREŞTI, 7 iulie – Sputnik. Trăistariu este singur, dar pentru a atrage atenţia asupra sa, a distribuit pe rețelele de socializare pozele sale în chiloți, spunând că nu îi este rușine de ce a făcut și că a primit multe oferte de la domnișoare, potrivit Click.ro.

Cu toate astea, solistul a povestit care femei i-au distrus în trecut o relaţie. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin sunt divele din cauza cărora fosta iubită a artistului l-a bătut în maşină când aştepta la semafor, l-a zgâriat pe găt şi l-a părăsit în plină stradă.

“Ea nu acepta să-i spun că este o fată mai frumoasă decât ea, şi totuşi am avut o licărire de moment şi i-am zis: «Andreea Marin şi Raduleasca, măcar astea sunt mai frumoase ca tine». Şi m-a zgâriat pe gat, îmi amintesc că eram la volan. Mi-a dat sângele. A deschis portiera şi a plecat şi uite aşa s-a încheiat relaţia”, a spus Mihai la Antena Star.

Totuși, solistul este în continuare singur și a dezvăluit că a fost părăsit de fiecare dată când a eșuat o relație amoroasă și că de trei ori fusese pe punctul de a se căsători, însă nu a rezistat relația.

Fluxul de știri
0