Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Carnagiu pe şoseaua Chișinău-Orhei: doi morţi şi un morman de fiare (video)

© DSEaccident
accident - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbaţi de 29 şi 40 de ani au decedat într-un grav accident produs în această dimineaţă pe drumul Chișinău-Orhei, în apropiere de localitatea Ratuș, raionul Criuleni.

CHIŞINĂU, 7 iul – Sputnik. Doi bărbaţi au decedat în dimineaţa zilei de joi într-un teribil accident rutier produs pe şoseaua Chișinău-Orhei, în apropiere de localitatea Ratuș, raionul Criuleni.

Martorii accidentului au sunat imediat la 901. La fața locului au intervenit două echipaje ale Serviciului Situații Excepționale, care au efectuat lucrări de descarcerare pentru cei doi bărbați blocați în fiarele autoturismului de model “Skoda”.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit că accidentul s-a produs în urma tamponării a două autovehicule, un camion de model “Renault” și o mașină de model “Skoda”. În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 40 de ani și pasagerul acestuia, în vârstă de 29 de ani, care se aflau în autoturism, au decedat pe loc.

Salvatorii au extras cadavrele persoanelor decedate, iar pompierii au spălat combustibilul scurs de pe partea carosabilă.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către organele de drept.

Fluxul de știri
0