ALERTĂ: Mină marină pe Dunăre. Traficul a fost închis.

© Sputnik / Игорь Костин / Trecere la banca de fotografiiРассвет в дельте реки Дунай
Рассвет в дельте реки Дунай - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Căpitănia Zonală Tulcea a decis oprirea traficului pe Canalul Sulina după ce în cursul nopții de miercuri spre joi a fost identificat un obiect suspect care seamănă cu o mină marină.

BUCURESTI, 7 iulie — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Angela Tulceanu, a afirmat că decizia a fost luată pentru a preveni un pericol și că în timpul nopții obiectul suspect a fost monitorizat de o echipă de specialiști pirotehniști.

"Pentru verificarea zonei şi identificarea obiectului, am solicitat sprijin din partea Unităţii Speciale de Intervenţii Ciolpani şi a unui echipaj de scafandri din Constanţa", a precizat Tulceanu, potrivit Agerpres.

De asemenea, directorul general al societăţii Navrom Delta SA, Nicolae Chichi, a afirmat că o navă de pasageri care ar fi trebuit să plece joi dimineaţa din Sulina cu destinaţia Tulcea şi-a amânat cursa.

Membrii Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în această dimineață într-o şedinţă la Prefectură pentru a analiza situaţia.

Fluxul de știri
0