Dan Bittman face dezvăluiri incendiare despre Mihaela Rădulescu

© www.facebook.com/Dan-BitmanDan Bitman
Dan Bitman - Sputnik Moldova
Abonare
Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a făcut, într-un interviu, dezvăluiri despre relația sa cu Mihaela Rădulescu, cu care a trăit o poveste de dragoste în urmă cu mai mulți ani.

 

BUCUREŞTI, 6 iulie — Sputnik. Într-un interviu, Dan Bittman a vorbit despre femeile celebre care au făcut parte odată din viața sa, făcând mărturisiri despre Mihaela Rădulescu, cunoscuta prezentatoare de televiziune, cu care a avut o relație în urmă cu ani, relatează Libertatea.ro

Dan Bittman a dezvăluit că îi plăcea mai mult cum era Mihaela Rădulescu pe vremea când a cunoscut-o decât cum este acum.

„Îmi plăcea mult mai mult. Era foarte feminină. Era o roșcată creață cu părul până la… Cu lucruri normale, sportivă. Ce să spun? Imprevizibilă", a spus solistul trupei Holograf.

Dan Bittman s-a referit și la schimbările de look pe care le-a făcut vedeta cu trecerea timpului, sugerând că aceasta a cam exagerat cu operațiile estetice. În același timp, a exprimat și un reproș la adresa divei fiindcă aceasta l-a ales pe celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner, cu care, în prezent, formează un cuplu.

„E mult prea mult, mă refer la tunning şi la expunere. Ne potriveam şi chiar voiam să-i spun cum a putut ea să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera lui când eu am dus-o dincolo de nori", a dezvăluit artistul.

Fluxul de știri
0