Dansul erotic al unei polițiste a bulversat Ministerul de Interne

© Flickr / ALlisson HFrau
Frau - Sputnik Moldova
Abonare
Polițista care a înregistrat și publicat pe internet un dans erotic în semn de protest față de problemele din MAI a fost concediată.

CHIȘINĂU, 5 iulie — Sputnik. Angajata poliției din Moscova, care înregistrat un video cu un dans erotic în formă de protest față de obligativitatea îndeplinirii unui plan minim de descoperire a infracțiunilor, a fost concediată din structurile de forță, comunică agenția RIA Novosti.

Domnișoara a înregistrat și a publicat în Youtube un dans erotic în niște pantaloni mulați cu rupturi în față în formă de fâșii și pantofi roșii cu tocuri înalți. În același timp, ea a anunțat că se pronunță "pentru adevăr" și împotriva obligativității îndeplinirii unui plan de descoperiri a infracțiunilor. Nu se știe în ce măsură acest dans ar putea contribui la lupta împotriva problemelor din MAI.

Polițista buclucașă, a fost concediată, "în rezultatul unei anchete de serviciu, conform ordinului Direcției Afacerilor Interne a metroului din Moscova din 2 iulie 2016, în legătură cu încălcarea repetată a disciplinei de serviciu", se spune într-un comunicat al instituției.

Ancheta de serviciu în privința tinerei polițiste mai continuă.

Fluxul de știri
0