Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce Angelei Gonța "îi place" Dorin Chirtoacă

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța și Dorin Chirtoacă
Angela Gonța și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Chiar dacă Partidul Liberal, din conducerea căruia face parte și primarul de Chișinău, nepotul lui Mihai Ghimpu, a votat pentru ridicarea imunității de deputat a fostului lider PLDM, Vlad Filat, asta nu o împiedică pe Angela Gonța să recunoască public că îi place de politicianul Dorin Chirtoacă.

CHIȘINĂU, 5 iul — Sputnik. Pe una dintre paginile de persoană publică ale primarului Dorin Chirtoacă, jurnalista Angela Gonța a apăsat butonul "Îmi place". Soția lui Vlad Filat, de la care fostul lider al PLDM își va lua adio, anunțând anterior că va divorța, nu a oferit explicații ce anume îi place la Dorin Chirtoacă. De aceea spațiul pentru interpretări a rămas la dispoziția opiniei publice.

I-o fi plăcând Angelei Gonța, probabil, soluțiile miraculoase aplicate de Chirtoacă în Chișinău, ideile acestuia, postulatele doctrinare împărtășite de el? Aceste și alte întrebări rămân deocamdată fără răspuns, deoarece jurnalista nu a fost de găsit pentru a explica de ce îi place Dorin Chirtoacă.

Angela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Angela Gonța
Fluxul de știri
0