Europarlamentar român: George Soros se implică în politica bugetară a UE

© Flickr / Heinrich-Böll-StiftungGeorge Soros
George Soros - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vicepreşedintele Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii din Parlamentul European, Laurenţiu Rebega, demască imixtiunea lui Soros în luarea deciziilor din cadrul Uniunii Europene.

BUCUREŞTI, 5 iulie — Sputnik. Deranjat de faptul că la o audiere a reprezentanţilor Comisiei Europene în cadrul Parlamentului European a fost prezent şi George Soros, europarlamentarul român Laurenţiu Rebega a luat atitudine, exprimându-şi public nemulţumirea.

Acesta a catalogat ca inacceptabilă prezenţa lui George Soros pe post de "sfătuitor la o reuniune oficială a unor instituţii europene", scrie stiripesurse.ro.

"Scăderea cheltuielilor pentru agricultură, pe motivul că se pot importa alimente mai ieftine din alte părţi ale lumii, sunt tot atâtea elemente care favorizează marea finanţă şi fac din cetăţenii Uniunii Europene nişte indivizi care funcţionează ca întorşi cu cheiţa, într-un sistem pe care nu îl pot controla", afirmă europarlamentarul român.

Laurențiu Rebega a mai dezvăluit că a fost deranjat şi de tonul pe care George Soros l-a avut în faţa reprezentanţilor Comisiei Europene şi că a încercat să le impună acestora noi taxe de acceptare a refugiaţilor ca migranţi economici.

Fluxul de știri
0