Andreea Marin, atacată dur de Oana Zăvoranu

© www.facebook.com/LikeOanaOfficialOana Zăvoranu
Oana Zăvoranu - Sputnik Moldova
Abonare
Oana Zăvoranu „a pus-o la zid" pe Andreea Marin după ce fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize" a încercat să împace spiritele făcând o donație unei asociații de protecție a animalelor.

BUCUREŞTI, 5 iulie — Sputnik. Andreea Marin, invitată luni la „Teo Show", s-a arătat dispusă să doneze 500 de euro asociației Kola Kariola, care militează pentru protecția animalelor, însă banii au fost refuzați de Marius Chirică, președintele asociației, relatează Click.ro.

Reprezentantul asociației și-a exprimat pe Facebook indignarea cauzată de faptul că nu a fost lăsat să vorbească în cadrul emisiunii unde Andreea Marin a încercat să se apere de acuzele care i-au fost aduse în scandalul în legătură cu maidanezii.

Tot într-o postare pe Facebook, Oana Zăvoranu, mare iubitoare de animale, a sărit în susținerea lui Marius Chirică, arătându-se revoltată că reprezentantul asociației a fost umilit și jignit în direct de Andreea Marin. Actriţa a pus-o la zid pe Andreea şi a publicat un mesaj acid pe pagina ei de socializare.

„ Această postare dăunează grav dacă ai inimă, caracter, creier sau frumuseţe. Degeaba „preţuieşti viaţa”, dacă nu iubiţi animalele. Preţuieşti pe a celor care nu pot să cuvânte, a celor care îţi mângăie sufletul cu o singură privire, a celor care aşteaptă de la om să fie om. Jenant cum prietenul meu Kola este umilit şi hărţuit în direct!!!", a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Zăvoranu are acasă mai multe pisici şi un căţel. Ea este preocupată ca animalele de la un adăpost amenajat special să nu ducă lipsă de hrană.

Andreea Marin a fost filmată recent cu camera ascunsă în timpul discuţiilor aprinse cu vecinii. Vedeta a rostit o serie de fraze violente la dresa animalelor. Ea a spus că "mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic aşa."

Fluxul de știri
0