Plan ROŞU de intervenție: accident GRAV cu 13 victime pe DN1

© Sputnik / Vladimir PolusatovSticlă pe asfalt după accident rutier
Sticlă pe asfalt după accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
În urma unui accident grav de circulație în care au fost implicate un microbuz și o autoutilitară, ce a avut loc marți dimineața pe DN1H Zalău - Șimleu Silvaniei, 13 persoane au fost transportate la spital.

BUCUREŞTI, 5 iulie — Sputnik. Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Vârșolt spre Hereclean, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulație în acest moment, transmite Agerpres.

Şoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens din neatenţie, într-o curbă la dreapta, şi a intrat frontal într-un microbuz. A fost activat planului roșu de intervenție din cauza numărului mare de victime.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că șoferul autoutilitarei, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenției, a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un microbuz. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat în șanț, 13 persoane fiind transportate la spital", a declarat marți Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație. Poliţia a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferul microbuzului a fost descarcerat de un echipaj special ajuns la faţa locului, alături de trei echipaje SMURD şi cinci ambulanţe, dintre care trei de la Zalău, una de la Jibou și una de la Șimleu Silvaniei.

Fluxul de știri
0