Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incident aviatic în România. O persoană a decedat

© Sputnik / Rodion Procaаэропорт
аэропорт - Sputnik Moldova
Abonare
Sâmbătă, în judeţul Braşov, România, s-a prăbuşit un aparat de zbor de mici dimensiuni cu două persoane la bord.

CHIŞINĂU, 2 iul — Sputnik. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit între localitățile Șinca și Perșani din judeţul Braşov, din motive deocamdată necunoscute. La impactul cu solul, aparatul de zbor a luat foc, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, citat de antena3.ro.

Una dintre cele două persoane aflate în avion, o femeie de 55 de ani a murit carbonizată.

Elicopter SMURD - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în sudul ţării: patru morţi

Cea de a doua persoană a supravieţuit, dar se află în stare foarte gravă. Potrivit sursei, ar fi vorba de un cetăţean italian în vârstă de 66 de ani. Acesta a fost transportat la un spital din Târgu Mureș.

Oamenii legii care investighează iau în calcul mai multe ipoteze, între care o eroare de pilotaj sau condiţiile meteo nefavorabile.

Potrivit dcnews.ro, este al doilea incident aviatic produs în România în mai puţin de 24 de ore. Astfel, un avion de agrement s-a prăbușit vineri în zona Aerodromului Cisnădie, din județul Sibiu. Din fericire, cele patru persoane aflate în aeronavă au scăpat cu viaţă.

Fluxul de știri
0