Românul care a plecat din Londra, după Brexit: românii sunt sclavi

© agrointel.roCules
Cules - Sputnik Moldova
Abonare
Remus şi Gabriela Lupu au plecat din Marea Britanie după ce s-au convins că de fapt în Londra nu există niciun nivel înalt de civilizatie şi nici nivelul de trai nu este ridicat.

BUCUREŞTI, 2 iul — Sputnik. Soţii Lupu au ajuns în Regatul Unit ca să trăiască mai bine decât în România şi să aibă mai mulţi bani, însă aşteptările le-au fost rapid spulberate. În urmă cu câteva luni, Gabriela Lupu s-a întors prima în ţară după ce a muncit o perioadă la un azil de bătrâni ca și îngrijitoare, scrie blastingnews.com.

Референдум в Британии по сохранению членства в ЕС - Sputnik Moldova
Primarul Londrei cere o autonomie sporită pentru oraș, ca urmare a Brexit-ului

A doua zi după Brexit, firma la care Remus Lupu lucra a făcut o ședință și i-a anunțat pe cei 400 de muncitori europeni, dintre care 30 erau români, că este ultima lor zi de muncă. După acest episod neplăcut visul londonez al celor doi nu a mai fost deloc plăcut şi Remus a prins curaj şi şi-a luat inima în dinţi să spună jurnaliştilor adevărul despre Marea Britanie.

El susține că majoritatea românilor care muncesc în Londra sunt sclavi moderni pentru că, în afară de muncă și câteva poze făcute obiectivelor turistice, nu au ce face, salarile fiind mari doar în comparaţie cu cele din România, însă mici în comparaţie cu preţurile din Londra. Străzile Londrei sunt pline cu femei bete şi drogaţi, unde civilizaţia nu există absolut deloc. În plus, nesiguranța publică este maximă, fiind extrem de mulţi imigranţi care îţi pun cuţitul la gât pentru 5 lire.

Fluxul de știri
0