Oprea îşi dă demisia din UNPR şi anunţă că se retrage din politică

© rnews.roGabriel Oprea
Gabriel Oprea - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat vineri pe contul său de Facebook că va pleca din partidul al cărui fondator este şi se va retrage din politică la finalul mandatului de senator.

BUCUREŞTI, 1 iulie — Sputnik. În prezent, Daniel Oprea este anchetat de DNA pe motiv că a încălcat atribuțiile de serviciu pe perioada mandatului său de ministru al Afacerilor Interne și a prejudiciat astfel bugetul de stat cu suma de 410.000 lei.

Vineri însă, Oprea şi-a anunţat pe pagina sa de Facebook demisia din UNPR, partidul pe care l-a fondat, scriind că până la alegerile din toamnă va fi senator independent, iar după alegeri se va retrage din politică.

„Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac în legătură cu activitatea mea politică, vă anunţ că am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR şi să devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului să mă retrag din politică", a scris Gabriel Oprea pe contul său de Facebook.

Politicianul a mai adăugat că, în cei 6 ani cât a condus UNPR, a asigurat stabilitatea partidului şi a făcut tot ce fost mai bine pentru România într-un context internaţional foarte dificil din punct de vedere economic.

Fluxul de știri
0