Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un deputat liberal l-a zgâlţâit în Parlament pe Vladimir Hotineanu

© captură www.realitatealive.mdHotineanu discută la telefon în timpul ședinței Parlamentului din 1 iulie 2016
Hotineanu discută la telefon în timpul ședinței Parlamentului din 1 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
În timp ce deputaţii discutau intens asupra ordinii de zi de vineri a şedinţei Parlamentului, deputatul neafiliat Vladimir Hotineanu vorbea răspicat şi tare la telefonul mobil, împiedicând activitatea forului legislativ.

CHIŞINĂU, 1 iul – Sputnik. Deputatul neafiliat Vladimir Hotineanu, fost liberal-democrat şi preşedinte al comisiei parlamentare cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, a fost zgâlţâit vineri în Parlament de deputatul liberal Valerian Bejan.

Liberalul l-a scuturat de câteva ori pe Hotineanu pentru a-l determina să înceteze să mai vorbească la telefon. Asta după ce preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, l-a îndemnat repetat pe Hotineanu, de la microfonul prezidiului forului legislativ, să vorbească mai încet la telefon.

„Domnule Hotineanu, vă rugăm mai încet puţin. Nu de alta, dar noi o să cunoaştem în plenul Parlamentului absolut tot ceea ce vorbiţi”, a declarat preşedintele Parlamentului.

Hotineanu nu a avut însă nicio reacţie la acest apel, continuând să discute intens şi tare cu cineva la telefonul mobil, chiar dacă toată sala a început să râdă.

Atunci, liberalul Valerian Bejan, care stă alături de Vladimir Hotineanu în sala de şedinţe, l-a ghiontit de câteva ori, repetându-i mesajul preşedintelui Parlamentului.

În cele din urmă, Hotineanu a înţeles mesajul şi a închis telefonul mobil.

Fluxul de știri
0