Discuția lui Juncker cu extratereștrii. Unde a avut loc întrevederea (VIDEO)

© Sputnik / Trecere la banca de fotografiiРабочий визит премьер-министра Люксембурга в Москву
Рабочий визит премьер-министра Люксембурга в Москву - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a șocat audiența în Parlamentul European în cursul discursului său despre starea Uniunii Europene de după Brexit. El a susținut că a discutat cu mai mulți conducători ai altor Planete care sunt îngrijorați de soarta Europei.

BUCUREŞTI, 30 iunie — Sputnik. Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a discutat în ultimele zile cu "mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma", scrie ActiveNews

Juncker recomandă europenilor să fie conștienți de purtarea de grijă pe care extratereștrii o au pentru pământeni. Totodată, președintele CE a spus că trebuie să dăm asigurări celor care ne observă de departe că luăm cele mai bune decizii în privința consolidării păcii și economiei mondiale.

"Trebuie să fim conștienți că cei care ne observă de departe sunt îngrijorați. Am văzut și am ascultat mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma. Așadar trebuie să le dăm asigurări și europenilor, și celor care ne observă de departe", a spus Juncker.

Fluxul de știri
0