Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vampirii din România i-au forțat pe britanici să ”plece” din UE

© AP Photo / Selcan HacaogluA sculpture commemorating Petru Darascu, a Romanian priest who survived several Communist prisons, by Ovidiu Nicolae Popa is backdropped by the Gothic Bran Castle, better known as Dracula Castle, in Bran, in Romania's central Transylvania region, Saturday, Oct. 8, 2011
A sculpture commemorating Petru Darascu, a Romanian priest who survived several Communist prisons, by Ovidiu Nicolae Popa is backdropped by the Gothic Bran Castle, better known as Dracula Castle, in Bran, in Romania's central Transylvania region, Saturday, Oct. 8, 2011 - Sputnik Moldova
Abonare
Deşi Regina Elisabeta a II-a s-a plasat în favoarea Brexitului într-un mod cât se poate de serios, artiștii britanici au compus o melodie în care iau peste picior Lituania, România, Spania şi Slovenia pentru atitudinea lor pro-UE.

BUCUREŞTI, 29 iunie — Sputnik. Se ştie că britanicii au un umor specific şi, deşi unii din ei sunt sufocaţi şi derutaţi de votul în favoarea Brexitului, alţii au mare chef de glume.

O melodie compusă cu ocazia ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană a umplut de râs publicul în ultima săptămână. Pe un ton ironic, artiștii arată cu degetul rușinii spre țările care nu vor să iasă din Uniunea Europeană.

Potrivit lor, Polonia este deprimată, România e plină de vampiri, Spania este mult prea fierbinte pentru a putea gândi. Lituania, o altă ţară care susţine cu fanatism proiectul Uniunii Europene, este şi ea ţinta ironiilor britanice. "Unde naiba este Lituania?", se întreabă artiștii.

Fluxul de știri
0