Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată diagnosticul medical ce i-a fost stabilit lui Ilan Şor

© Fotolia / Stephan MorroschВрач заполняет документы
Врач заполняет документы - Sputnik Moldova
Abonare
Medicul de familie al lui Ilan Şor a declarat că acesta suferă de malformație congenitală la valva aortală bicuspidă, extrasistolie şi hipertensiune arterială complicată cu salt arterial.

CHIŞINĂU, 29 iun – Sputnik. Ilan Şor suferă de malformație congenitală la valva aortală bicuspidă, extrasistolie şi hipertensiune arterială complicată cu salt arterial. Informaţia a fost confirmată pentru Sputnik de medicul de familie a primarului Orheiului.  

„Toate acestea au condus la dezvoltarea unui acces de fibrilație aterială”, a declarat medicul.

Ilan Şor a fost consultat în seara zilei de marţi de medicii de la Urgenţă. Aceştia au fost chemaţi de angajaţii CNA, după ce primarul a acuzat dureri de inimă. Medicii i-au prescris lui Şor un tatament.

Скорая помощь блюр, без номеров - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Salvarea la CNA. Ilan Şor are nevoie de îngrijiri medicale

Avocatul lui Ilan Şor, Denis Ulanov, a declarat pentru Sputnik că aceasta este a doua chemare a medicilor de la Spitalul de Urgenţă de când clientul său se află în arest preventiv în izolatorul CNA. 

Apărătorul a mai comunicat agenţiei Sputnik că în cadrul şedinţei de joi de la Curtea de Apel vor fi prezentate, paralel cu dovezile juridice, şi certificatele medicale pentru ca magistraţii că se convingă de inutilitatea arestării lui Ilan Şor.


Fluxul de știri
0