Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Chișinău sosește un avion din Istanbul cu cetățeni ai Moldovei

© Sputnik / Мирослав РотарьАэропорт
Аэропорт - Sputnik Moldova
Abonare
Este vorba despre ruta TK 269 care trebuia să se îndrepte spre capitala Moldovei la 07.45, dar a decolat la 10.58. Se așteaptă că acesta va ateriza în Aeroportul Internațional din Chișinău la 11,58. El trebuie să decoleze înapoi spre Turcia la 13.30

CHIȘINĂU, 29 iun — Sputnik. Aeronava companiei Turkish Airlines și-a luat zborul spre Chișinău de pe aeroportul din Istanbul Ataturk, unde în ajun a avut loc o serie de atacuri teroriste în urma cărora 36 de oameni au decedat iar 147 au fost răniți.

Este vorba despre ruta TK 269 care trebuia să se îndrepte spre capitala Moldovei la 07.45, dar a decolat la 10.58. Se așteaptă că acesta va ateriza în Aeroportul Internațional din Chișinău la ora 11.58.

Aeronava trebuie să decoleze înapoi spre Turcia la 13.30

Trei explozii au avut loc la intrarea, la ieșirea și la parcarea din terminalul internațional al aeroportului Ataturk din Istanbul la ora 22.00, marți.

Potrivit informației preliminare a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei, nu s-au aflat concetățeni de-ai noștri între cei decedați și răniți în timpul atacurilor teroriste. În același timp, cetățenii Moldovei care se aflau în aeroport în zona de tranzit au fost amplasați în hotelurile din Istanbul.

 

 

Fluxul de știri
0