Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avocatul lui Ilan Şor a comentat starea de sănătate a clientului său

© Sputnik / Мирослав РотарьАдвокат
Адвокат - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul lui Ilan Şor a declarat că medicii de la Urgenţă au fost chemaţi pentru a doua oară în izolatorul CNA pentru a-i acorda ajutor medical clientului său.

CHIŞINĂU, 29 iun – Sputnik. Maşina salvării a fost chemată pentru a doua oară de când primarul Orheiului Ilan Şor se află în arest preventiv în izolatorul CNA, a declarat pentru Sputnik avocatul acestuia Denis Ulanov. 

„Prima dată medicii de la Urgenţă au fost chemaţi în ziua când Ilan Şor a fost reţinut. El suferă de probleme cardiace. Pe lângă aceasta, Ilan Şor trece acum printr-o perioadă de stres enorm, provocat de arestul său”, a declarat avocatul.  

Ulanov a menţionat că în prezent starea de sănătate a lui Ilan Şor este una satisfăcătoare. 

„Din cele ce cunosc, starea lui de sănătate, luând în calcul problemele cardiace de care suferă de mai mulţi ani, este una satisfăcătoare”, a precizat Denis Ulanov. 

Avocatul a mai comunicat agenţiei Sputnik că în cadrul şedinţei de joi de la Curtea de Apel, vor fi prezentate paralel cu dovezile juridice şi certificatele medicale pentru ca magistraţii că se convingă de inutilitatea arestării lui Ilan Şor. 

 

Fluxul de știri
0