Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Filat ar putea ieși basma curată la CEDO

© Sputnik / Мирослав РотарьВлад Филат 09.06.2016
Влад Филат 09.06.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Filat ar putea fi îndreptățit de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. De această părere este jurnalistul și politicianul Iurie Roșca. Potrivit lui, Filat ar putea să utilizeze relațiile strânse pe care le-a afișat anterior în public cu mai mulți factori importanți din exterior, pentru a obține câștig de cauză la CEDO.
Filat ar putea ieși basma curată la CEDO

,,Din informațiile de care dispun, Filat face parte din tot felul de organizații oculte cu caracter internațional — ne putem gândi la rețele masonice, la firme de lobby și la sute de milioane de euro dosite în paradisuri fiscale, care vor fi activate de acoliții săi pentru a pune în mișcare tot felul de scheme pentru a-l scoate pe Filat basma curată", a declarat Iurie Roșca în cadrul unui interviu pentru studioul radio Sputnik Moldova.

Potrivit lui Roșca, CEDO nu trebuie confundată cu o instanță care nu comite greșeli, care nu poate să ia mită sau nu este supusă unor comandamente politice.

Autor: Tatiana Cebotari

Fluxul de știri
0