Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin la congresul „Edinaia Rossia”: avem nevoie de o Rusie puternică, deschisă

© Sputnik / Максим Блинов / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин и премьер-министр РФ Д. Медведев приняли участие в XV съезде партии "Единая Россия"
Президент РФ В. Путин и премьер-министр РФ Д. Медведев приняли участие в XV съезде партии Единая Россия - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Potrivit președintelui Rusiei, „consensul social, solidaritatea și interesele țării sunt mai presus decât orice divergențe”, deoarece „noi toți avem nevoie de o Rusie puternică și independentă, deschisă și prosperă”.

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. Luând cuvântul la congresul partidului „Edinaia Rossia", seful statului rus, Vladimir Putin, a declarat că este nevoie de o Rusie puternică, independentă și deschisă.

„Noi toți avem nevoie de o Rusie puternică și independentă, deschisă și prosperă, în care fiecare se poate manifesta, își poate realiza talentul, posibilitățile, în care statul și cetățenii se aud, se susțin și se respectă reciproc, iar consensul social, solidaritatea și interesele țării sunt mai presus de orice divergențe, deoarece pentru noi cei mai importanți sunt oamenii, cetățeni de rând din orașe și sate", a spus Putin la congresul partidului „Edinaia Rosiia" de la Moscova. Prim-ministrul FR, președintele partidului „Edinaia Rossia", Dmitri Medvedev, a deschis luni la Moscova ședința plenară a etapei a doua a congresului al 15-lea al partidului.

Potrivit serviciului de înregistrare, din cei 710 delegați ai etapei a doua, sunt prezenţi 695.

Congresul „Edinaia Rossia" urmează să aprobe programul preelectoral al partidului și listele candidaților pentru alegerile în Duma de Stat, precum și să decidă cine îi va conduce pe membrii partidului la viitoarele alegeri în Duma de Stat.

Alegerile pentru Duma de Stat vor avea loc la 18 octombrie şi se vor desfăşura în baza unui sistem mixt: 225 de deputați vor fi aleși pe listele de partid (sistemul proporțional) și 225 — în circumscripţii uninominale — (sistemul majoritar).

Fluxul de știri
0