Messi nu a înscris în finala Copa America și părăsește selecționata

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaИгрок сборной Аргентины Лионель Месси.
Игрок сборной Аргентины Лионель Месси. - Sputnik Moldova
Abonare
Meciul decisiv pentru principalul trofeu al continentului, pierdut în fața chilienilor după o serie de penalti, a devenit pentru cunoscutul atacant cel de-al 112-le în componența selecționatei Argentinei dar, probabil, și ultimul.

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. După înfrângerea în finala Cupei Americii-2016, atacantul Lionel Messi a declarat că-și încheie cariera în selecționata de fotbal a Argentinei, transmite R-Sport cu trimitere le Reuters.

Duminică, în finala turneului care s-a desfășurat în SUA, argentinienii au cedat în urma unei serii de penalti în faţa selecționate Chiliei — 2:4, iar liderul echipei Argentinei,Lionel Messi, nu a putut să valorifice o lovitură de la 11 metri.

"Pentru mine totul s-a sfârșit în selecționata Argentinei. Aceasta este decizia mea", este citat atacantul de 29 de ani de către agențiile internaționale de știri.

The official UEFA Euro 2016 logo at the UEFA Euro 2016 final draw at the Palais des Congres in Paris, France - Sputnik Moldova
Vezi ce spune Anghel Iordănescu despre meciul România-Elveția

Messi a debutat în anul 2005 pentru echipa națională. În această echipă atacantul a jucat 112 meciuri în care a înscris 55 de mingi, ceea ce este un record în acest sens pentru selecționata Argentinei.

Jucând pentru echipa națională, Messi a devenit câștigătorul argintului la campionatul lumii din 2014 și cel mai bun jucător al turneului. În 2008, el a câștigat împreună cu echipa aurul la Jocurile Olimpice.

Messi este și posesorul a cinci premii "Mingea de Aur".

Fluxul de știri
0