Putin despre BREXIT

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaRussian President Vladimir Putin meeting in St.Petersburg with Jean-Claude Juncker, President of the European Commission
Russian President Vladimir Putin meeting in St.Petersburg with Jean-Claude Juncker, President of the European Commission - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus, Vladimir Putin, s-a arătat convins de faptul că ieșirea Marii Britanii din UE va produce consecință nu doar pentru această țară, ci și pentru UE în ansamblu, dar și pentru Rusia.

CHIȘINĂU, 24 iun – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va avea consecințe nu doar pentru întreaga Europă, dar și pentru Rusia.

”Atât pentru Marea Britanie, cât și pentru Europa în ansamblu, dar și pentru noi acest lucru (ieșirea Marii Britanii din UE) va avea consecințe”, a declarat Putin.

Joi, majoritatea alegătorilor din Marea Britanie care au luat parte la referendumul consultativ privind ieșirea din UE au votat în proporție de 51,9 la sută pentru ieşirea din componenţa UE. Premierul David Cameron a anunțat că va demisiona în octombrie și îi va oferi astfel următorului premier dreptul de a da curs voinței exprimate de popor.

Fluxul de știri
0