Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin: BREXIT va produce consecință atât pentru Europa, cât și pentru Rusia

© Sputnik / Климентьев / Accesați arhiva multimediaВизит президента РФ В. Путина в Узбекистан
Визит президента РФ В. Путина в Узбекистан - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus, Vladimir Putin, s-a arătat convins de faptul că ieșirea Marii Britanii din UE va produce consecință nu doar pentru această țară, ci și pentru UE în ansamblu, dar și pentru Rusia.

CHIȘINĂU, 24 iun – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va avea consecințe pentru întreaga Europă, dar și pentru Rusia.

”Atât pentru Marea Britanie, cât și pentru Europa în ansamblu, dar și pentru noi acest lucru (ieșirea Marii Britanii din UE) va avea consecințe”, a declarat Putin.

Joi, majoritatea alegătorilor din Marea Britanie care au luat parte la referendumul consultativ privind ieșirea din UE au votat în proporție de 51,9 la sută pentru ieşirea din componenţa UE. Premierul David Cameron a anunțat că va demisiona în octombrie și îi va oferi astfel următorului premier dreptul de a da curs voinței exprimate de popor.

Fluxul de știri
0