Incredibil: planul de eliberare a lui Vlad Filat, dat pe față. Rolul lui Timofti

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Unii reprezentanți ai cercurilor de guvernare au prins a se ”scăpa cu vorba” și sugerează că ar exista planuri de eliberare spectaculoasă a lui Vlad Filat din pușcărie. Este vorba despre un proiect care ar putea dura ceva timp. Alții nu mai au răbdare și anunță că Filat a și evadat din închisoare.

CHIȘINĂU, 23 iun – Sputnik. Unul dintre exponenții Partidului Liberal din Republica Moldova aflat la guvernare, Mihai Pașcovschi, care este director general adjunct la Moldsilva, a scris într-o postare pe Facebook despre faptul că președintelui Nicolae Timofti i-ar reveni un rol cheie în operațiunea de punere în libertate a fostului premier Vlad Filat.

”Se presupune că Filat va fi condamnat la 19 ani (sau mai puțin) de pușcărie, iar prietenul său Timofti, sa-l grațieze. Vesel ar fi…”, a scris Pașcovschi pe pagina sa de Facebook.

Alții s-au grăbit și mai mult să-l ”pună în libertate” pe fostul premier și președinte al PLDM. Într-un pamflet publicat joi în presa de la Chișinău se spune că Vlad Filat ar fi evadat din închisoare și din această cauză au sunat sirenele în Chișinău.

© Mihai Pașcovschi, FacebookMembrul PL și directorul general adjunct al Moldsilva a scris pe pagina sa de Facebook despre planurile de absolvire a lui Vlad Filat de pedeapsă penală, dar și despre rolul președintelui Nicolae Timofti.
Membrul PL și directorul general adjunct al Moldsilva a scris pe pagina sa de Facebook despre planurile de absolvire a lui Vlad Filat de pedeapsă penală, dar și despre rolul președintelui Nicolae Timofti. - Sputnik Moldova
Membrul PL și directorul general adjunct al Moldsilva a scris pe pagina sa de Facebook despre planurile de absolvire a lui Vlad Filat de pedeapsă penală, dar și despre rolul președintelui Nicolae Timofti.
Fluxul de știri
0