Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

În PMAN din Chişinău a început decopertarea asfaltului

Abonare
Continuă lucrările de reparaţie a arterei principale a Chişinăului – bulevardul Ştefan cel Mare. După executarea lucrărilor în PMAN, o jumătate de cale va fi practic parcursă.

Pe parcursul lunii iunie, învelișul părții carosabile de pe bulevardul Ștefan cel Mare a fost renovat de la intersecția acestuia cu strada Ciuflea și până la intersecția cu strada Pușkin.

La momentul de față, tehnica specială îndepărtează stratul superior de asfalt de pe partea carosabilă din PMAN. Din cauza lucrărilor de reparație piața este închisă, iar unitățile de transport o ocolesc, circulând pe străzile 31 august 1989, Pușkin, Bănulescu-Bodoni, Columna, Alexandru cel Bun și Constantin Tănase (odinioară strada Cosmonauților).

Corturile protestatarilor — simpatizanți ai unei mișcări social-politice care de curând s-a transformat în partid — au fost deplasate mai aproape de trotuar. Protestele sunt proteste, însă lucrările de reparații au și ele, cum s-ar spune, orarul lor.

În timpul lucrărilor, muncitorii înlătură bordurile din granit montate de-a lungul străzii. Deocamdată nu se știe dacă aceste elemente de construcție a drumurilor vor fi puse la loc după încheierea lucrărilor.

Se prevede ca bulevardul Ștefan cel Mare să fie reparat pe toată lungimea sa, până la cercul de unde pornesc străzile Ion Creangă și Calea Ieșilor.

Fluxul de știri
0