Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Litoralul pe care se bronzează Dorin, Anișoara și finii lor (FOTO)

Abonare
Au devenit cunoscute primele informații despre locul unde, cel mai probabil, a plecat să-și petreacă concediul bine meritat Primarul de Chișinău.

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. Soții Tatiana și Augustin Nastas, finii primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă și ai jurnalistei Anișoara Loghin, au postat pe rețelele de socializare imagini de la o plajă din Grecia, unde petrec câteva zile de vacanță.

Întâmplare face că și Dorin Chirtoacă a plecat în concediu pentru câteva zile, aproape concomitent cu finii săi. Despre faptul că Chirtoacă și-a luat concediu a comunicat viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, la ședința operativă a serviciilor Primăriei Municipiului Chișinău din 20 iunie.

Această ședință s-a desfășurat deja în absența primarului general.

Se pare că insula grecească Lefkada este locul de vacanță al edilului capitalei, soției sale și finilor lor, plaja pe care ultimii au fost imortalizați fiind Porto Katsiki.

© www.facebook.com/pages/Porto-Katsiki-BeachPlajă Grecia
Plajă Grecia - Sputnik Moldova
Plajă Grecia

Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin au ținut în secret până aproape de nuntă data și locul nunții, dar și numele nașilor lor de cununie. Aceeași intrigă au lăsat-o pentru „luna de miere".

La o săptămână după nuntă ei au devenit nașii de cununie ai cuplului Tatiana Calișciuc și Augustin Nastas.

Fluxul de știri
0