Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie pe Prut: două moldovence au murit

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaВодолаз
Водолаз - Sputnik Moldova
Abonare
Două adolescente din Moldova au fost înghiţite de apele Prutului duminică la prânz. Salvatorii nu au reuşit încă să scoată cadavrele din apă din cauza curenţilor puternici.

CHIŞINĂU, 20 iun – Sputnik. Două adolescente din Moldova, în vârstă de 15 şi 17 ani, s-au înecat în apele Prutului. Tragedia a avut loc duminică, în preajma localităţii Măcăreşti, Ungheni, iar alarma a fost dată de câţiva pescari din Iaşi care se aflau pe celălalt mal al Prutului, în România.

Водолаз - Sputnik Moldova
Societate
Doi pescari s-au înecat în Nistru

Salvatorii nu au reuşit să scoată la mal corpurile neînsufleţite ale celor două minore, care cel mai probabil au fost duse de curenţi. Căutările au fost reluate luni dimineaţa.

Cele două fete au venit la scăldat cu încă trei prieteni, o adolescentă şi doi băieţi. Victimele au intrat în apă cu unul dintre băieţi. Ultimul a ieşit din râu, pentru că nu ştia să înoate.

Pescarii români povestesc că la un moment dat fetele au fost luate curenţi. Peste câţiva metri ele au fost trase la fund. Oamenii au dat imediat alarma, iar la faţa locului au ajuns atât salvatori din România, cât şi din Republica Moldova, cărora li s-a alăturat şi un scafandru.

Anul trecut, în acest loc s-a mai înecat o altă adolescentă.

Fluxul de știri
0