Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caniculă în Moldova. SPCSE vine în ajutorul cetățenilor

© Photo : Direcţia situaţii excepţionalecort палатка
cort палатка - Sputnik Moldova
Abonare
Corturi cu apă vor fi amplasate în municipiile Chişinău, Bălţi, Cahul şi Comrat. Punctele de reabilitare vor funcţiona pe parcursul zilelor cu temperaturi ridicate, în intervalul orelor 11.00 – 18.00.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a anunțat că începând cu dimineața zilei de 19 iunie a instalat  puncte de reabilitare pentru cetăţenii care se află în stradă în orele de vârf ale zilei.

Жара в Москве - Sputnik Moldova
Societate
După ploile torenţiale, vin temperaturile extreme - până la 50 de grade la soare

Corturi cu apă vor fi amplasate în municipiile Chişinău, Bălţi, Cahul şi Comrat.

În capitală vor funcţiona cinci puncte de reabilitare în cele cinci sectoare: sectorul Botanica, pe bulevardul Dacia în apropierea Centrului Comercial „1000 de Mărunţişuri”, sectorul Centru în apropiere de Gara Auto Centru, sectorul  Rîşcani, lângă Centrul Comercial „Pancom”, sectorul Buiucani, str. Calea Ieşilor 1 şi sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrîn în apropiere de piaţa din zonă.

În municipiul Bălți vor fi amplasate câte două corturi, iar în orașele  Cahul și Comrat câte unul.

Punctele de reabilitare vor funcţiona pe parcursul zilelor cu temperaturi ridicate, în intervalul orelor 11.00 – 18.00. Oamenii pot veni aici pentru a bea apă şi a se proteja de soare.

Instituția a mai menționat că în caz de necesitate, salvatorii vor acorda primul ajutor calificat.

Fluxul de știri
0