Un ministru către Bill Gates: crede, oare, că trăim în mijlocul junglei

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaВизит Билла Гейтса в Москву
Визит Билла Гейтса в Москву - Sputnik Moldova
Abonare
Miliardarul Bill Gates, cofondator Microsoft, a anunțat că va face un act de caritate prin a dona 100 de mii de găini țărilor în curs de dezvoltare, cu scopul de a pune capăt sărăciei extreme.

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. Guvernul din Bolivia a refuzat o donație de găini făcută de miliardarul american Bill Gates.

Bill Gates, cofondator Microsoft, a anunțat că va face un act de caritate prin a dona 100 de mii de găini țărilor în curs de dezvoltare, referindu-se în principal la țările africane, dar și la Bolivia, cu scopul de a pune capăt sărăciei extreme.

Oficialii bolivieni au declarat că magnatul ar trebui să studieze mai îndeaproape sectorul de avicultură extrem de prosper din Bolivia, scrie Mediafax.

"Cum poate să creadă că trăim ca acum 500 de ani, fără să știm cum funcționează producția? Crede oare că trăim în mijlocul junglei?", le-a spus jurnaliștilor furios Cesar Cocarico, Ministrul Dezvoltării bolivian, citat de Mediafax.

Potrivit Asociației de Producție în Avicultură din Bolivia, această țară produce anual 197 de milioane de găini și exportă aproximativ 36 de milioane.

Fluxul de știri
0