Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

„Ravnopravie" va convoca şedinţa extraordinară a Consiliului Mişcării

© Sputnik / Rodion ProcaRavnopravie
Ravnopravie - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul şedinţei extraordinare a Mişcării „Ravnopravie" urmează să fie dezbătută noua strategie de dezvoltare a formaţiunii politice şi planul de acţiuni pentru următoarea perioadă, pornind de la situaţia actuală din ţară.

CHIŞINĂU, 15 iun — Sputnik. Mișcarea social-politică „Ravnopravie" va convoca la 19 iunie şedinţa extraordinară a Consiliului.

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse chestiuni care au la momentul actual o importanţă principială pentru organizarea activităţii Mişcării.

Membrii Consiliului urmează să pună în discuţie strategia de dezvoltare a formaţiunii politice şi planul de activitate pentru următoarea perioadă, în contextul situaţiei actuale din ţară, au comunicat pentru Sputnik surse din cadrul Mişcării.

Totodată, membrii Consiliului „Ravnopravie" se vor pronunţa pe marginea problemelor politice şi economice cu care se confruntă astăzi societatea. Scopul acestor dezbateri este elaborarea şi adoptarea unei decizii privind protejarea intereselor şi asigurarea bunăstării alegătorilor.

Conducerea Mişcării va lua în discuţie şi chestiunea privind realizarea reformei interne şi consolidarea eşalonului de conducere cu cadre tinere şi de perspectivă.

Fluxul de știri
0