Naționaliștii români formează o alianță pentru alegerile parlamentare din 2016

© Sputnikalegeri, выборы
alegeri, выборы - Sputnik Moldova
Abonare
Naționaliștii români își strâng rândurile în vederea participării comune în alegerile parlamentare care vor avea loc la sfârșitul acestui an. Bogdan DIaconu, Constantin Cojocaru şi Tudor Ionescu au format Alianţa Pentru Ţară.

BUCUREŞTI, 14 iunie — Sputnik. Naționaliștii își propun să elimine de la conducerea statului clasa politică care a dus țara în actualul dezastru economic.

Pe 10 iunie 2016, la București a avut o întâlnire comune a reprezentanților Partidului România Unită (președinte Bogdan Diaconu), Partidului Forța Națională (președintele Viorel Popescu), Noua Dreaptă (președinte Tudor Ionescu), Partidul Poporului (Constantin Cojocaru) în vederea creării „Alianței Pentru Țară", comunică pe contul său de Facebook Constantin Cojocaru.

Cei prezenţi la întâlnire au luat în discuţie propunerea creerii unei alianţe politice cu denumirea de Alianţa Pentru Ţară, la care să se alăture toate forţele patriotice care nu au participat la guvernarea României în ultimii 26 de ani.

Iată unele deziderate care stau în fața naţionaliştilor:

- Câştigarea alegerilor parlamentare din acest an şi îndepărtarea de la conducerea statului român a clasei politice care a adus ţara în actualul dezasatru economic, social, politic şi moral.

- Eliberarea României de sub ocupaţia oligarhiei financiare transnaţionale. Scoaterea ţării din starea de colonie.

- Transformarea României într-o ţară suverană şi prosperă, iubită de cetăţenii săi şi respectată de toate popoarele lumii.

- Reconstrucţia statului român pe baza valorilor morale fundamentale ale civilizaţiei româneşti: credinţa în Dumnezeu; demnitatea; libertatea; dreptatea; adevărul; cinstea; onoarea; curajul; munca; spiritul de iniţiativă şi de întreprindere; omenia; ospitalitatea; toleranţa; dragostea pentru semeni, pentru familie, pentru popor şi pentru ţară; neagresiunea şi neamestecul în treburile altor popoare.

- Confiscarea tuturor averilor dobândite prin acte de corupţie, sau alte infracţiuni.

- Anularea tuturor privatizărilor şi retrocedărilor frauduloase, trimiterea în judecată şi condamnarea tuturor celor care se fac vinovaţi de deposedarea poporului român de avuţia acumulată în proprietate publică până în anul 1989, sancţionarea lor cu închisoare pe viaţă şi confiscarea întregii averi.

- Constituirea unui fond suveran de investiţii, alimentat, în principal, din impozitul progresiv pe marle averi, şi utilizat pentru împroprietărirea cetăţenilor cu capital productiv: terenuri, construcţii, maşini, utilaje, echipamente etc, precum şi pentru crearea de capital public, care să fie utilizat la exploatarea resurselor naturale şi a activităţilor economice cu caracter strategic.

- Reindustrializarea României, prin reconstrucţia întreprinderilor industriale distruse în ultimul sfert de secol şi construcţia de noi întreprinderi. Cu bani de la fondul suveran de investiţii.

Fluxul de știri
0