Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii despre femeia omorâtă de un copac la Chișinău

© Sputnik / Evghenii PanasencoO femeie a fost omorâtă de un copac în Chișinău
O femeie a fost omorâtă de un copac în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Ploaia abundentă și furtuna care s-au abătut marți asupra Chișinăului au doborât mai mulți copaci, iar în sectorul Buiucani unul dintre aceştia a căzut peste o femeie care a murit pe loc.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Femeia care a fost strivită la Chișinău de un copac avea 40 de ani și locuia în apropiere de locul tragediei. La ora actuală, organele de drept urmează să decisă dacă vor intenta un dosar penal în legătură cu acest incident tragic.

”Deocamdată nu este clar dacă va fi deschis un dosar penal. Vom decide în funcție de circumstanțe. O decizie încă nu a fost luată”, a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă al primăriei capitalei, Adrian Jovmir.

O femeie a fost omorâtă de un copac în Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie la Chișinău: o femeie a murit strivită de un copac

Interlocutorul a mai menționat că femeia locuia în apropiere de locul producerii tragediei și avea vârsta de 40 de ani. Ea trecea printr-o curte în momentul în care s-a probușit peste ea acel copac.

Jovmir admite că tragedia s-a produs din cauza ploii puternice și a vântului.

În timpul precipitaţiilor abundente și furtunilor, pe strada Vasile Lupu din capital au loc frecvent incidente legate de căderea crengilor sau chiar de prăbuşirea unor copaci.

Fluxul de știri
0