Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Mass-media: autoritățile din Franța au decis să deporteze 50 de suporteri din FR

© REUTERS / Eric GaillardРоссийские футбольные фанаты в Манделье недалеко от Канн на юге Франции
Российские футбольные фанаты в Манделье недалеко от Канн на юге Франции - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În urma blocării și verificării unui autobuz cu microbiști din Rusia, care se îndreptau spre Lille, toți pasagerii vor fi conduși spre un centru de plasament provizoriu, în scopul expulzării lor din Franța.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Autoritățile franceze au decis să deporteze de pe teritoriul țării un grup de suporteri ruși, al căror autobuz a fost oprit miercuri pentru control în orașul Mandelieu-La-Napoule din sudul Franței, transmite marți R-Sport cu referință la agenția France Press.

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaMicrobistă la meciul din faza grupelor de la Campionatul European de Fotbal - 2016, între echipele naționale ale Angliei și Rusiei.
Microbistă la meciul din faza grupelor de la Campionatul European de Fotbal - 2016, între echipele naționale ale Angliei și Rusiei. - Sputnik Moldova
Microbistă la meciul din faza grupelor de la Campionatul European de Fotbal - 2016, între echipele naționale ale Angliei și Rusiei.

Potrivit sursei, care face trimitere la reprezentanții puterii, a fost luată deja decizia ca toți cei 50 de microbiști să fi transportaţi într-un centru de plasament provizoriu, pentru ca mai apoi să fie expulzați din țară, deoarece acești cetățeni ar "prezenta pericol pentru ordinea publică" după incidentele de la Marcilia.

Anterior, președintele Asociației Microbiștilor din Rusia, Șprîghin a comunicat că forțele speciale franceze au blocat și verifică grupurile organizate de suporteri ruși în apropiere de Lille, unde la 15 iunie va avea loc meciul din cadrul Euro-2016 Rusia-Slovacia. Potrivit acestuia, unul dintre microbiști a fost reținut pentru a fi deportat.

Fluxul de știri
0