Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un locotenent-colonel din SUA, decorat în RM ”pentru frăție de arme”

© Ministerul Apărării al Republicii MoldovaLocotenent-colonelul din SUA, Brendan C. Barlett
Locotenent-colonelul din SUA, Brendan C. Barlett - Sputnik Moldova
Abonare
Distincţia a fost înmânată personal de către ministrul Apărării, Anatol Şalaru, cu ocazia încheierii mandatului, pentru eforturile depuse la dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre cele două armate.

CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Şeful Biroului de Cooperare Militară al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, locotenent-colonelul Brendan C. Barlett, a fost decorat astăzi cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”, anunță serviciul de presă al Ministerului Apărării.

Trântă la berbec, militari moldoveni și americani - Sputnik Moldova
Societate
Trântă între militarii moldoveni și cei din SUA. Cine a luat berbecul

Instituția a subliniat că distincţia i-a fost înmânată de ministrul Apărării Anatol Şalaru cu ocazia încheierii mandatului, pentru eforturile depuse la dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre cele două armate.

”Ministrul Apărării i-a mulţumit locotenent-colonelului Barlett pentru contribuţia semnificativă în consolidarea relaţiilor de parteneriat dintre cele două ţări, prin implicarea personală la realizarea unor proiecte de asistenţă, derulate de SUA în Republica Moldova, cum ar fi renovarea Bazei militare de instrucţie a Armatei Naţionale, donaţiile de echipament şi tehnică militară, exerciţiile bilaterale, dar şi instruirea militarilor moldoveni în instituţii de învăţământ americane”, se spune în comunicatul Ministerului Apărării.

Fluxul de știri
0