Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Moscova a fost reținut cetăţeanul RM care a atacat cu toporul o familie

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaДежурная часть ГУ МВД по г. Москве
Дежурная часть ГУ МВД по г. Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Suspectul, care este un migrant de muncă, se află deja în mâinile poliției, acesta fiind învinuit de cauzarea leziunilor corporale grave mai multor persoane.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Pe numele bărbatului care noaptea trecută s-a năpustit cu toporul asupra a trei persoane într-un localitate de vacanță din raionul Serghiev Posad, regiunea Moscova, a fost intentat un dosar penal, a comunicat reprezentantul oficial al MAI al Rusiei, Irina Volk.

„Dosarul penal a fost intentat în baza articolului 111 Cod Penal al FR — pricinuirea leziunilor corporale grave a două sau mai multor persoane", a spus Volk.

Anterior s-a anunţat despre aplicarea planului „Capturarea", după ce un necunoscut a rănit grav cu toporul o familie din trei persoane care au fost transportate în stare critică la secția de reanimare".

Poliția l-a reținut în calitate de suspect pe un cetățean al RM care locuia și muncea în cadrul întovărășirii horticole.

„Motivul crimei se trage anume de aici: clienții au fost nemulțumiți de calitatea lucrărilor executate și au refuzat să-i plătească, după care gastarbeiterul a pus mâna pe topor", a specificat Volk.

Fluxul de știri
0