Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Moscova a fost reținut cetăţeanul RM care a atacat cu toporul o familie

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiДежурная часть ГУ МВД по г. Москве
Дежурная часть ГУ МВД по г. Москве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Suspectul, care este un migrant de muncă, se află deja în mâinile poliției, acesta fiind învinuit de cauzarea leziunilor corporale grave mai multor persoane.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Pe numele bărbatului care noaptea trecută s-a năpustit cu toporul asupra a trei persoane într-un localitate de vacanță din raionul Serghiev Posad, regiunea Moscova, a fost intentat un dosar penal, a comunicat reprezentantul oficial al MAI al Rusiei, Irina Volk.

„Dosarul penal a fost intentat în baza articolului 111 Cod Penal al FR — pricinuirea leziunilor corporale grave a două sau mai multor persoane", a spus Volk.

Anterior s-a anunţat despre aplicarea planului „Capturarea", după ce un necunoscut a rănit grav cu toporul o familie din trei persoane care au fost transportate în stare critică la secția de reanimare".

Poliția l-a reținut în calitate de suspect pe un cetățean al RM care locuia și muncea în cadrul întovărășirii horticole.

„Motivul crimei se trage anume de aici: clienții au fost nemulțumiți de calitatea lucrărilor executate și au refuzat să-i plătească, după care gastarbeiterul a pus mâna pe topor", a specificat Volk.

Fluxul de știri
0