Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția vrea să comunice cu tine pe Viber. Vezi aici motivul

© Sputnik / Мирослав РотарьПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
IGP a specificat că este interesat de opinia cetățenilor cu privire la siguranța rutieră, securitatea și ordinea publică, violența domestică, delicvența juvenilă și alte domenii.

CHIȘINĂU, 11 iun – Sputnik. Inspectoratul General al Poliției a pus din 10 iunie la dispoziția cetățenilor un nou serviciu, prin intermediul căruia va fi posibilă comunicarea cu poliția simplu și rapid. Este vorba despre un număr Viber, prin intermediul căruia poliția intenționează să recepționeze propunerile cetățenilor în vederea îmbunătățirea serviciilor polițienești.

„Bereta de onoare” a Poliției de Frontieră - Sputnik Moldova
La ce sunt gata colaboratorii Poliției de Frontieră de dragul Beretei de onoare

Este vorba despre numărul Viber +373 (0) 78090902, la care toți cetățenii sunt îndemnați să-și expedieze ideile, comentariile, sugestiile sale privind îmbunătățirea serviciilor polițienești în diferite domenii.

IGP a specificat că este interesat de opinia cetățenilor cu privire la siguranța rutieră, securitatea și ordinea publică, violența domestică, delicvența juvenilă și altele.

Instituția dă asigurări că ideile și sugestiile cetățenilor vor fi recepționate non stop.

”Ulterior acestea vor fi analizate și după caz implementate”, a menționat IGP.

Acest serviciu, a mai subliniat instituția, vine să susțină una din prioritățile poliției de a fi mai receptivi la solicitările cetățenilor. În același timp,  cetățenii au posibilitate de a se implica în procesul de reformare și dezvoltare a poliției.

IGP promite că în viitorul apropiat va lansa și alte servicii utile pentru cetățeni și va relansa serviciul ”Martor Ocular” pe pagina sa web oficială.

Fluxul de știri
0