Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încăierare la Chișinău: triunghi amoros sau probleme de afaceri

© Sputnik / Павел Балабанов / Accesați arhiva multimediaРепродукция картины художника А.ван Остаде "Драка"
Репродукция картины художника А.ван Остаде Драка - Sputnik Moldova
Abonare
Încăierarea a avut loc la Chișinău, pe strada Ismail - doi bărbați și o femeie se certau aprig, iar agresivitatea lor nu i-a permis probabil autorului filmului să se apropie și să afle motivul conflictului.

CHIȘINĂU, 10 iun — Sputnik. Pe internet a fost postat un filmuleț în care apar doi bărbați și o femeie, care își clarifică într-un mod foarte activ relațiile, împărțindu-și de zor la pumni. Acțiunea are loc exact în centrul Chișinăului.

"Drama" s-a produs pe strada Ismail, sub privirile a zeci de pietoni și șoferi. În imagine se vede clar cum participanții la ceartă încearcă "să reglementeze conflictul" nu doar cu ajutorul unor expresiilor necenzurate, ci și a pumnilor și chiar a pietrelor.

În final, unul dintre participanții la sfadă, un bărbat de vârstă medie, părăsește "câmpul de luptă" în acompaniamentul ţipetelor femeii.

Probabil, cei trei erau bine aghesmuiţi, de aceea au considerat rezonabil să-şi facă dreptatea într-un mod atât de original, ziua în amiaza mare.

Filmuleţul nu oferă răspuns la întrebarea dacă a fost această ceartă consecinţa unui triunghi amoros ori s-a încercat în acest mod rezolvarea unor chestiuni de afaceri.

Fluxul de știri
0