Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În magazinele din Chișinău se fură din dulapurile de păstrare a bunurilor

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaРейд по выявлению незаконной продажи алкоэнергетиков в рамках проекта "Народный контроль"
Рейд по выявлению незаконной продажи алкоэнергетиков в рамках проекта Народный контроль - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția examinează un caz de furt din dulapul pentru păstrarea bunurilor dintr-un supermarket: un tânăr de 19 ani a anunțat despre dispariția notebook-ului. Suspectul a fost reținut de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 10 iun — Sputnik. Un bărbat de 31 de ani a fost reținut pentru furtul unui notebook din dulapul pentru păstrarea bunurilor dintr-un supermarket situat în sectorul Râșcani, a comunicat serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție din capitală.

Suspectul este locuitor al Chișinăului. El a furat un notebook în valoare de 200 de euro, care aparținea unui tânăr de 19 ani. Tânărul a anunțat poliția atunci când a descoperit lipsa obiectului de valoare.

Oamenii legii au identificat suspectul după ce au examinat înregistrările camerelor de supraveghere și au reușit să-l rețină. Acesta a declarat că reușit deja să vândă notebook-ul furat unei cunoștințe de-ale sale.

Bărbatul riscă o amendă de șase mii de lei și 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau doi ani de privațiune de libertate.

 

 

Fluxul de știri
0